Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Rólunk

Language Solutions Hungary

A Language Solutions Hungary a cégek számára kidolgozott nyelvtanfolyamok megszervezésének és lebonyolításának szakértője.
Többféle formában kínáljuk képzéseinket, és ügyfeleink egyedi igényei alapján kialakított tanulásirányítási rendszert (LMS) is biztosítunk. Ennek köszönhetően mindig naprakész információval tudunk nyújtani képzéseinkről.

Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú távú együttműködéseket alakítunk ki ügyfeleinkkel, és személyre szabott képzéseket biztosítunk számukra munkatársaik készségeinek fejlesztéséhez.

Ügyfélközpontúság

A Language Solutions teljes mértékben ügyfelei és hallgatói igényeire összpontosít. Ez alkotja üzletpolitikánk lényegét és ebben igyekszünk felülmúlni versenytársainkat. Mindent megteszünk azért, hogy bármikor, bárhol megtarthassuk tanfolyamainkat.


Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak ügyfeleink megbízásából, de velük együttműködve dolgozunk – vizsgáztatási, szintfelmérési és jelentkezési rendszerünket, valamint számlázási, ellenőrzési és jelentéstételi folyamatainkat mind-mind egyénre szabjuk.

A Language Solutions képzési programjainak előnyei:

a munkavállaló nyelvi tudásszintjének átfogó felmérése
a munkavállalók igényeire szabott, egyedi tantervek
kifejezetten a megrendelő részére kidolgozott tananyagok
az adott ágazatban sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, anyanyelvi tanárok
rendszeres szintfelmérés és visszajelzés
tanfolyami bizonyítvány és záróértékelés

Ügyfélmenedzsment

 

Minden ügyfelünkhöz kiemelt ügyfélkapcsolattartótrendelünk, minden kérdésükkel hozzá fordulhatnak. Szolgáltatási szintű megállapodásainkban vállaljuk, hogy 24 órán belüli választ adunk minden ügyfélmegkeresésre.

 

Nagyobb volumenű képzési programok esetén anyanyelvű tanfolyamvezetőt biztosítunk, aki az ügyféllel együttműködve kínál szakmai megoldásokat a képzéssel kapcsolatos elvárások teljesítése érdekében.

 

Személyre szabott jelentéstételi eszközeinkkel közvetlen kapcsolatot tudunk teremteni ügyfelünk tanulásirányítási rendszerével, ezáltal biztosítani tudjuk a képzési programok szervezéséhez és lebonyolításához szükséges összes információt.

Kiváló oktatók

A Language Solutions oktatói képzett tanárok, akik legalább nyolc év tanítási tapasztalattal rendelkeznek.

 

Kizárólag anyanyelvű tanárokat alkalmazunk minden általunk tanított nyelv esetén. Oktatóink a nyelvtanítás valódi szakértői, akik a legmagasabb szintű nyelvi kompetenciákkal rendelkező résztvevők számára is kihívásokkal teli tanórákat képesek levezetni. Oktatóinkkal hosszú távú kapcsolatokat ápolunk, ami elősegíti a közös célok és a lehető legjobb üzleti gyakorlatok kialakítását.

 

Az oktatásért felelős vezetőség és házon belüli folyamatos szakmai fejlesztési programunk biztosítja, hogy következetesen magas minőséget nyújthassunk ügyfeleinknek, és ezáltal valamennyi képzésünkről elmondhassuk, hogy:

  • megfelel a tanfolyami résztvevők üzleti igényeinek
  • dinamikus és érdekes
  • alaposan megtervezett, hogy a különféle készségek gyakorlására szolgáló tevékenységek egyensúlyban legyenek egymással
  • élvezetes és emlékezetes tanulási tapasztalatot nyújt, kézzelfogható eredményekkel