Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Esettanulmány: Nemzetközi befektetési bank

Az ügyfél egy New-York-i székhelyű, nagy pénzügyi szolgáltató cég, amely multinacionális nagyvállalatokkal, állami hivatalokkal, pénzintézetekkel, illetve magánszemélyekkel áll üzleti kapcsolatban.

Innovatív képzési megoldások

A Language Solutions 1996 óta dolgozik együtt az ügyféllel, és számos személyre szabott képzési programmal igyekszik kielégíteni a cég egyedi igényeit.

GIB

Irányított angol képzési program

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, összesen öt helyszínen biztosítunk a pénzügyi szolgáltatási szektorban jártas oktatókat

Beilleszkedési tréningek

A vállalati kultúráról és bevált gyakorlatokról szóló képzéseket kínálunk új munkatársak számára.

Kommunikációs tréningek

A vezetőséggel együttműködve olyan képzéseket tartunk, amelyek témája a nemkívánatos magatartásformák kiküszöbölése és konkrét kommunikációs célok elérése.

Személyre szabott jelentéstételi rendszer

Kifejlesztettünk egy tanulásirányítási rendszert, amely megfelel az ügyfél valamennyi belső és külső jelentéstételi követelményének.

Nyílt nap és interjúztatás

A nagyközönség számára nyitott vállalati eseményeken népszerűsítjük az ügyfél által képviselt értékeket, illetve támogatjuk a HR-részleg munkáját a felvételi eljárás során.

Intenzív nyelvtanfolyam

Az ügyféllel együttműködve bővítjük a lehetséges munkatársak körét. Teljes munkaidős intenzív nyelvtanfolyamaink során a szakmailag tehetséges jelölteket felkészítjük az állásinterjúra.

Vezetői coaching

Egyéni coaching során fejlesztjük a vezető beosztású munkatársak meghatározott kommunikációs készségeit.

Szakmai képzések gyakornokoknak és végzősöknek

Speciális képzéseket dolgoztunk ki adott célközönség számára, hogy ezzel is támogassuk az ügyfelet toborzási céljainak elérésében.

Mérhető eredmények

A Language Solutions képzési programjai hatékonyan növelték ügyfelünk ismertségét a helyi piacon, és kézzelfogható segítséget nyújtottak az új kollégák toborzásában, illetve a már meglévő új munkatársak megtartásában.

A Language Solutions összességében több mint 15 000 személy képzésében vett részt Magyarországon és más helyszíneken.

Az évek során a Language Solutions bizonyította, hogy:

  • Kellően jártas a tanácsadói szolgáltatások nyújtásában, az ügyfelekkel való szoros együttműködésben, illetve azt, hogy saját rendszereit az ügyfél belső folyamataihoz tudja igazítani
  • Nemzetközi hálózata révén képes az egész világra kiterjedő megoldásokat kínálni
  • Nyelvtanfolyamainak és egyéb készségeket fejlesztő kurzusainak széles skálájával, illetve minden nyelvből rendelkezésre álló, az adott ágazat szempontjából releváns tapasztalatok birtokában lévő oktatókkal rendelkezik