Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Esettanulmány: Légiforgalmi szolgáltató

Az ügyfél egy nemzetközi oktatási intézmény, amely szakképzéseket kínál a légiközlekedési ágazat számára. Székhelye Svédországban található, és négy nagy képzési központtal rendelkezik szerte Európában.

Rugalmas oktatási formák

A Language Solutions 2013 óta szervez tanfolyamokat ezen ügyfél számára, a magyarországi légiforgalmi szolgáltató és a regionális képzési központ működését is segítve ezáltal.

Air Traffic photo

Folyamatosan rendelkezésre álló csapat

A Language Solutions magasan képzett anyanyelvű oktatókból álló csapatot biztosít, akik megbízhatóan magas színvonalú képzéseket nyújtanak a vállalati minden szervezeti egysége számára.

Ügyfélközpontú hozzáállás

A szoros ütemezésű képzéseket is a legnagyobb rugalmassággal kezeljük – szabadon elérhető oktatóink a váltott műszakokban dolgozó munkavállalók különféle képzési igényeit is kielégítik.

Garantált minőség

A Language Solutions anyanyelvű tanulmányi igazgatója koordinálja oktatói csapatunk munkáját, és ő dolgozza ki szakmai képzéseink anyagait is.

Szakmai képzések

A Language Solutions a légiközlekedési ágazathoz kapcsolódóan kommunikációs tanfolyamok teljes skáláját dolgozta ki. Moduláris jogi szaknyelvi angol tanfolyamokat is tartottunk a cég kijelölt munkatársai számára, és felkészítettük őket a nemzetközi jogi angol nyelvvizsgára.

Különféle tanulási módszerek

Az alábbi formákban nyújtunk képzéseket ügyfeleinknek, hogy a lehető legsokoldalúbb képzési kínálatot biztosíthassák alkalmazottaiknak: kiscsoportos oktatás, esti tanfolyamok, egyéni oktatás vezetők számára, intenzív és rövid tanfolyamok, illetve egyedi konzultációs lehetőségek.

2013 óta a Language Solutions bizonyította, hogy:

  • Elkötelezett a rugalmas szolgáltatásnyújtás iránt, hogy valóban ügyfelei érdekeit helyezhesse az első helyre
  • Képzett, anyanyelvű oktatókat biztosít a kihelyezett tanfolyamokhoz
  • Odafigyel a részletekre, hogy teljesítse a képzésekre vonatkozó jogszabályi előírásokat