Üzleti nyelvtanfolyam

A Language Solutions Hungary üzleti nyelvtanfolyamainak kialakításában az adott munkahely szaknyelvi igényeire és a személyes készségekre helyeztük a hangsúlyt. Minden tanfolyamhoz egyedi tananyagot dolgozunk ki, amely ötvözi a hagyományos tanfolyami anyagainkat a munkakör-függő szakmai tudnivalókkal és az Ön cége számára összeállított tantervvel.

A tanfolyam résztvevői áttanulmányozzák és megvitatják az ágazat-specifikus témákat, majd feladatokat végeznek és visszajelzéseket kapnak a következő kulcsfontosságú készségekkel kapcsolatban:

  • Megbeszéléseken való részvétel
  • Telefonbeszélgetések
  • Telefon- és videokonferenciák
  • Tárgyalásokon való részvétel
  • Előadások tartása

A kis létszámú csoportoknak, az adott nyelvi szintnek megfelelő, gondosan megtervezett tanóráknak, valamint a rugalmas időbeosztásnak köszönhetően az Ön igényeinek leginkább megfelelő oktatást tudjuk nyújtani, hogy nyelvtudása minél gyorsabban fejlődhessen.

Szakmai nyelvtanfolyam

12 órás tanfolyamainkat olyan tapasztalt szakemberek számára dolgoztuk ki, akik angol nyelvi és kommunikációs ismereteiket szeretnék felfrissíteni, vagy éppen fejleszteni az adott szektor legfrissebb eredményeinek fényében. Tanfolyamaink nagyszerű alkalmat kínálnak a szakemberek közötti kapcsolatok építésére is. Ezeket az interaktív csoportokat B2-C2 szintű angol nyelvtudással rendelkező résztvevők számára indítjuk.