Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Általános nyelvi programok

A Language Solutions a Dexway-jel együttműködve kínálja online tanfolyamait.

 

Módszer

A képzés alapját a valós élethelyzetekre épülő szituációs gyakorlatok adják, amelyeket a résztvevők olyan tanulási környezetben végeznek, ahol a multimédiás tartalmak alkalmazása mellett anyanyelvi beszélőkkel és más tanulókkal folytatott élő interakcióra is lehetőség van. A résztvevők nyelvi készségei természetes módon fejlődnek a jól felépített óráknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik, hogy a hallgatók a saját tempójukban, lépésről-lépésre haladva, rugalmasan tanulhassanak, és a gyakorlatok közben sajátítsák el a nyelvtani szabályokat, az új szavakat és a helyes kiejtést.

 

Gazdag tartalmi kínálat:

 

Interaktív szókincsfejlesztő játékok
Mindennapi helyzetek és párbeszédek
Fonetikai és kiejtésgyakorlatok
Olvasási és szövegértési feladatok
Alkalmazott nyelvtan és szövegírási feladatok
Kötetlen beszédgyakorlatok tanári értékeléssel

 

E-tanulási programunk legfontosabb jellemzői:

  • A program 8nyelven végezhető el: amerikai és brit angol, spanyol, francia, német, olasz, orosz és portugál. A tanfolyamhoz tartozó segédanyagok pedig 11 nyelven állnak rendelkezésre (többek között németül is).
  • CEFR-szintek – a képzési anyagok a Közös Európai Referenciakeret (CEFR) szerinti A1 szinttől C2 szintig elérhetőek.
  • Ágazatspecifikus nyelvtanfolyamok: több mint 30ágazatspecifikus tanfolyam többek között üzleti, pénzügyi, biztosítási, utazási szaknyelvvel.
  • Átfogó szintfelmérés: minden tanfolyam szintfelméréssel indul és az elért haladásról visszajelzést adó zárótesztekkel végződik.
  • Hangfelismerés: az egyik legkiválóbb hangfelismerő szoftver a beszéd és kiejtési készségek méréséhez.
  • Hozzáférhetőség: tanfolyamaink bármilyen számítógépes vagy mobil eszközről elérhetők egy átfogó nyelvtanulási alkalmazás segítségével.
  • Nyomon követés és visszajelzés: összefoglaló vagy részletes értékelés és jelentés a tanfolyami célok eléréséről és a hallgatók előrehaladásáról a teljes tanfolyam során.